PDA

PDA
Pembe Domates Ağı, Logo üzerine tıklayarak PDA ana sayfasına gidebilirsiniz... "Pembe Domates Ağı" (PDA): 2006 yılında Avniye ve Mehmet Ata Tansuğ'un bir İstanbul apartmanının balkonundaki "Evde Pembe Domates Serüveni " ile başlayan; daha sonra Türkiye'deki evladiyelik ("heirloom") doğal pembe domateslere sahip çıkarak, onları yine doğal yöntemlerle evlerinin balkon veya bahçelerinde yaşatmaya karar verenlerin katılımıyla oluşan ve genişleyen toplumsal ağ...

29 Haziran 2010 Salı

2010 Bahçe görünümü

Bir süre önce belediyeden kiralamış olduğum hobi bahçesi ile ilgili ilk düzenleme çalışmalarına ilişkin fotoğrafları yayınlamıştım.

Sonrasında ise düzenlediğim bahçede soğan, sarımsak, pırasa, patates, yer elması, patlıcan, mısır, fasulye, barbunya, börülce, değişik tür biber, kabak, balkabağı, salatalık ve kendi yetiştirdiğim pembe domates fidesi ekimleri gerçekleştirildi.





Yukarıdaki fotoğraflarda hobi bahçesinden iki adet genel görünüm yer alıyor. Tabi toplam 66 m2 yere bu kadar çok çeşit ekince sıkışıklık oluştu. Bal kabağı aldı başını gidiyor. Salatalıklar aynı şekilde.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

According to Stanford Medical, It's indeed the ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh on average 42 lbs less than we do.

(And realistically, it is not about genetics or some secret diet and EVERYTHING to "how" they eat.)

BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

Tap on this link to determine if this easy questionnaire can help you unlock your real weight loss possibilities